MY LOVE B2B

Photobucket

ME B2B

Photobucket

About Me

My photo
klang, selangor, Malaysia
Ank pertama dri 5 beradk.Tamat pengajian di politeknik sultan salahuddin abdul aziz shah dlm jurusan diploma teknologi berasaskan kayu.

cE TeNgOK cIkIT

TicketsNow.com Discounts

Jam Si Montok

EnY NurBAiZuRa@AnJe. Powered by Blogger.

Follow by Email

CaLeNDer Si MonTOK

Tuesday, June 28, 2011

LaGu UnTUk Mu..

Setiap insan ada luahan hti masing-masing bg aku ape yg aku ingin luahkan tu dah ada pd lagu-lagu yg ada di pasaran..Kadang-kadang aku terlalu menghayati setiap bait kata dlm lagu tersebut..Semuanya membawa mksud yg tersendiri..Nie antara lagu yg menjadi kegemaran aku..

1- LaGu :DaDali-Di SAat AKU MenCintImu

Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menhiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku
Aku inginkan dirimu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta
Menyendiri lagi, Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menhiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku
Aku inginkan dirimu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta
Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Aku inginkan dirimu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta
Aku inginkan dirimu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta
Aku inginkan dirimu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta

Lagu nie plak tgk cite lagenda budak setan..peh.. mmg terbaik la..tgkap sedih tol..entah brape kali la tgk cite nie..mmg best..cuma impian aku nak blie novel dia 1 set..hehe..

2-GiO -HiLaNGnYA CINTA mu
Bila cinta kini tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu
Dulu kau tawarkan manisnya janjimu
Yang ku sambut itu dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi tinggalkanku
(Korus)
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan
Ku sebut namamu
Di setiap doaku
Ku kan setia di mana tempatmu
Yang ku dapat hanyalah bayangmu
(Korus)
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan
(Korus)
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan.. Dalam harapan..

nie lah antara lagu yg aku suke dngar..

Wednesday, June 15, 2011

MY MOTHER & FATHER..

Nie my babah & my mom..mereka berkenalan sejak di sekolah tenik klang..setelah mereka di satukan lahirlah aku (Eny Nurbaizura),Nurul Adila ,Azrul Hafifi,Muhamad Safuan & Muhamad Wafi..Nie lah adik-bradik ku..
Gambr nie aku amik snyap-snyap dari album..aku scan & upload kat facebook..my mom terkejut ble tgk gmbr nie..hehe (keje anak sulung dia la) hehe..

sepupu ku..

Nie lah antara adk-adk sepupu ku yg aku ngam..dia org mmg ok je cuma dia org nie dok jauh ckit kat johor jd x la selalu dpt jmpe..Kadang-kadang aku jd model tuk dia org melepaskan kreativiti msing2..tp mereka mmg pndai..i love u all (e-cah,awek kcik & baby@anis)..

 Nie aku ngan sepupu (intan norjuliana) & ank buah (kaka) ank sepupu ku..

 Di KLIA sewaktu menyambut kepulangan atuk yg kembali dari menunaikan Haji..Alhamdulilah segalanya selamat..

Aku & awek kecik (nor atirah natasya)
 Aku ,awek kcik (nor atira natasya) & baby (nor atira anisah)
 Antara hasil2 si kecik nie menunjukkan kreatifviti masing-masing..
 aku jua x terkecuali..hehe..
 Nie nor atira natasya..aku pgil die awek kcik & dia pgl aku awek bsar..Die nie comel cam mamak sbb ayh dia brketurunan mamak..rambut dia yg aku suke panjang..
 Comel die nie..
 Nie baby nama btol nor atira anisah..die nie cian ckit sbb kulit dia snsitif sjak kcik..hrap dah bsar nti hilang la..kadang-kadang sampai berdarah kulitnya..kulit dia x leh kering..lg pn si kecil molek nie suke menggaru maka luka lah kulitnya tu..




 Awek kcik bergaya..hehe..



Tuesday, June 14, 2011

Melaka

Stelah sekian lamanya x kembali ke melaka akhirnya my hubby membawa ku kembali mengenang tempat permainan lama ku..di sini lah aku di besarkan bermula dari sekolah tadika hgga ke darjah 4..






My konvokesyen...

Konvo yang berlangsung di PICC Putrajaya pada 13 mei 2008 dah nak hmpir 3 thun berlalu....alhamdulilah hasil usaha aku tmat juga pembelajaran aku di POLITEKNIK SULTAK SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH,Saha Alam selama 3 tahun dalam bidang Diploma Teknologi Berasaskan Kayu..


Bidang yang aku warisi dari babah ku..hehe..Bnyak pengalaman waktu belajar di sini sbb nie lah bidang yg amt aku minati..




Banyak juga kngan di PICC nie..Nie lah gmbar aku & fmly yg dtg utk melihat aku menerima diploma antaranya my babah Zul ,my mom Eja,my adk Dila & my nenek iaitu Allahyarhamah Halimah Bt.Md Ganja. nie lah kngan terakhir aku bersmanya..aku jua bersyukur dapat menjaganya sebelum beliau pergi menghadap-NYA...
Nie la antara gmbr-gmbr yg aku smpat ambil sms konvo...





Salam pembuka bicara.....

Wat pertama kalinya aku mbuat blog hri ini..hasil tunjuk ajar cik abg sayang.hehe..yg aku pgil ikan buntal..thanks hubby..skrag my hby soh blaja post jew dlu..huhu..

Nie la die my ikan buntal@hubby@bos..