MY LOVE B2B

Photobucket

ME B2B

Photobucket

About Me

My photo
klang, selangor, Malaysia
Ank pertama dri 5 beradk.Tamat pengajian di politeknik sultan salahuddin abdul aziz shah dlm jurusan diploma teknologi berasaskan kayu.

cE TeNgOK cIkIT

TicketsNow.com Discounts

Jam Si Montok

EnY NurBAiZuRa@AnJe. Powered by Blogger.

Follow by Email

CaLeNDer Si MonTOK

Monday, April 30, 2012

SoNy EriCssOn Spiro

erm...wawawa...nak ngis aku bla spiro wat hal lak...dah kne cam my love pnye dlu...hp nie mmg byk masalah la..kejap2 kne reset..dah jemu tol aku...rsa nak bling je la...
klau nak tau ape lg masalh yg biasa terjd layan blog my love....

http://bdfabregas.blogspot.com/2012/03/review-sony-ericsson-w100i-spiro.html#links

Friday, April 20, 2012

FeVEr..

huhu..demam melanda aku plak..dapat mc smlam..bdn jd penat sesangat ble dmam nie..mengigil-gigil bdn nie aku rsa..dktor kata tu sbb dmam.tnaga dah x de & dlm bdn x ckup air..
jd smlam aku berehat je kat umh..

Tuesday, April 17, 2012

mY b'daY

hari nie b'day aku..wah dah 26 tahun aku kini..erm.terlalu gmbra & bahagia di smping fmly & rkan2 termasuk my love skali..
smga lpas nie aku akan lebih kuat & tabah tuk hadapi segala dugaan & rintangan yg datang..
my love thanks for your cik teddy & kad bebiri tu..very nice i like..
thanks sbb sudi jd sahabat, kawan, kekasih & bos (dlu la) hehe..
love u..

Monday, April 16, 2012

100 tahun nestle..

ahad lepas aku, my love, wafi & amat ke pameran 100 tahun nestle yg di adakan di muzium negara..mmg snok kat sna pelbagai akiviti yg dilakukn..wafi & amat pn turut menyertai pertandingan yg dijalankan begitu jua aku & my love..

mcm2 hadiah yg kta owg sume bwk blik...hehehe..layan gmbr yg smpat aku amik..







.

Friday, April 13, 2012

HadiaH Wmt 9674

khas tuk kete my love...hope u like it..

B'dAY Wmt 9674

esk lak b'day kete kesayangan my love..hehe..plik tol aku nie b'day kete pn nak amik tau kn??hahaha..blan 4 nie byk tol b'day..
my love ayg akan cube siapkn hdiah tuk your car ok..
haha..i hope u also like it..

LiRiK seHAtI SeJIWa -HasLINDA

( 1 )
Kita memang dijodohkan bersama
Sehati serta sejiwa
Walau esok atau akhir nanti
Kita telah ditakdirkan bersama-sama

Wahai kekasih bersabarlah menempuhi dugaan
Kita sedaya telah berusaha untuk berdua
Tapi selagi ada jurang terpisah
Impian kan musnah kita masih ada cara untuk
Leraikannya

Kita jatuh cinta bukan kerna paras rupa
Atau harta benda yang diidami manusia
Seharusnya kita bersyukur kepada tuhan
Kita mengecapi bahagia selagi hayat ada

( 2 )
Hanya engkau kekasihku hanya aku kekasihmu
Dengan satu rasa dalam dua jiwa
Kita ditakdir bersama...

( ulang 1 & 2 )

Thursday, April 12, 2012

TeRHaRU Di PaGI Hari

Wat pertama kalinya pg nie hati ku tersentuh walaupun hanya ayt je yg aku terima. aku rsa mgkin sesetengah org x kisah pun tp aku sndri x tau knp pg td aku rsa ayt tu terlalu menyentuh hati kecil aku..mgkin keikhlasan insan tu menghantar msj tersebut wat aku rsa terharu..huhu..
bg aku setiap insan ada pndangan masing-masing begitu juga aku..ape pn aku bersyukur dikurniakan dia yg byak membntu aku dri mula kami kenal shga sekarang..
1 je yg aku pling ska kat dia sbb dia sentiasa memberi semangat kat aku spya sentiasa berfikiran positif..thanks syg..


Happy B'Day B, love u..thanks..

Wednesday, April 11, 2012

HaPPY BIrTHdAy


Happy birthday to my love ikan buntal yg ke 26 thun..hehe..smga pjg umr & dimurahkan rezeki..

B'Day Boy

esk hari lahir my love..aku pn x tau nak bg ape kat dia ssb aku ni pn x pnah dpt hadiah hari lahir..huhu..tp hasil usaha aku dapat gak aku siapkn bantal felt yg aku wat sndiri.
sorry my love sbb ajak B ke jusco bukit tggi tuk beli kain felt tu..

hasilnya layan....

bantal nie aku letak selimut kat dalam spya bleh guna bla perlu..hehehe..
lastly aku nak ucap SeLaMAt HAri LAhiR ke 26 My LOVE ZaBIdi semoga pjg umur & dimurahkan rezeki..