MY LOVE B2B

Photobucket

ME B2B

Photobucket

About Me

My photo
klang, selangor, Malaysia
Ank pertama dri 5 beradk.Tamat pengajian di politeknik sultan salahuddin abdul aziz shah dlm jurusan diploma teknologi berasaskan kayu.

cE TeNgOK cIkIT

TicketsNow.com Discounts

Jam Si Montok

EnY NurBAiZuRa@AnJe. Powered by Blogger.

Follow by Email

CaLeNDer Si MonTOK

Thursday, February 23, 2012

pErKenaLAn ku...

Errmmmm....cam x caye aku diketemukan dgn my love (ikan buntal) kat tmpat keje.Dah nak hampir setahun aku di sini dan dah nak hampir setahun lah perkenalan kami..
terasa cam baru je knal ngan dia..

Masih x dapat aku lupakan saat aku d ketemukan dgnnya..sume nie berlaku bila aku g interview kat kilang yg aku bekerja sekarang..tau x insan yg temuduga aku tu sape?hahaha...sape lagi kalau bukan my love (ikan buntal) & kak kom (head of dept.)..biasa la soalan yg mereka tanya aku jwb je..masa temuduga nie lah hti aku terpaut kat dia..hehe..tp msa tu aku aku tau sape lah aku mgkin dia dah ada awek..aku plg ske tgk kat rambut dia yg terpacak tu..hahaha..soalan yang dia tnya pun berlainan dgn keje yg bakal aku wat nti..huhu..kne jwb gak la..


Akhirnya aku telah di terima bekerja sebagai kerani prod. kat kilang nie..nak di jdkan cerita aku & my love (ikan buntal) keje 1 ofis ngan kak kom skali...hehehe..1 ofis hanya kami bertiga je..msa hari pertama masuk ke sini aku di ajar segala peraturan syarikat..

hari kedua aku telah ditempatkan kat ofis nie tp malangnya aku masih x dpt jmpe my love sbb dia g supplier audit..lg malang bg aku bila pc kat meja aku x de jd aku kne duduk kat meja my love...

hehehe..ape lg aku godam 1 pc die..hahaha...jahatnya aku..dari situ lah aku tau yg kami dilahirkan pada bulan yang sama...cam x caye je..mgkin ada hikmah di sebalik sume kejadian..aku akur dgn segala ketentuanya..

setiap hari dia akan amik & hantar aku pegi & balik keje..thanks B..segala jasanya akn aku kenang...
setiap hari dia akan ajar aku ttg prod & kilang nie..

lupe lak...kecian gak dia kne bawak laptop kesayanganya ke tmpat keje sbb pc aku x dpt lg..aku lak gna pc dia..

skrang setelah dia berhijrah ke hicom yamaha aku telah duduk di mejanya..meja msa aku mula2 keje kat sini..
blan depan genaplah setahun aku di sini & bersama my love..


segala jasa baik mu akan ku kenang selagi aku msih bernyawa..thanks utk segalanya my love..

Saturday, February 11, 2012

ToLonG -MenOLonG..

erm...agak2 nie entri yg baik yg boleh dijadikan panduan tuk sume..
hri nie lpas blik keje aku ke kfc tuk online...biasa la blik umh pn x de sape..
ari nie ada lak budak lelaki india nie mtak tlag aku tgk laptop dia sbb dia nak online x leh..jd aku pn tlg la..ala..x kne byar pn kan..bla dah ok bdak tu pn ucap trima ksih..

lpas tu aku pn dok mghadap ntebook aku la..tetba awek cina yg duk dpn aku pn mtak tlg yg sma jd aku pn tlg..erm..kn bagus kta tlg-mnolg x kira ape bgsa sekali pun..ari nie dia owg susah esk2 blm tntu lg kn?

dunia nie adil & saksama..jd kta kne amalkn sikap tlg-mnlg..

BaRu BelaJar

Pliknya tajuk aku kali..haha..aku sbnarnya baru blaja wat watermark kat gmbr..ikan buntal bz jd x dapat ajr aku..dengan adanya notebook aku yg baru nie aku tlah mcri softwre yg dpt wat watermark..
Akhirnya aku temui jga..dan hasilnya seperti di bawah.....



haha...snok aku wat sume nie...walau cam ne pn thank to my ikan buntal...

cam tak caye akhirnya aku berjaya wat..

Tuesday, February 07, 2012

aSuS NotEBooK ku..

Wah nie la wat pertama kalinya aku membeli brg yg akan menjadi salah satu barang yg pling berharga dalam hidup ku..Thanks to my ikan buntal sbb sudi temankn ayg tuk cri notebook..kta owg cri kat lowyat berdua je..hehe..

Dia ttp sabar melayan aku tuk wat pemilihan notebook nie..My ikan buntal mmg pandai dalam bab spec notebook & pc jd x rugi aku mtak pertolongannya..

Dan akhirnya kuarlah notebook nie..thanks my dear..
love u..