MY LOVE B2B

Photobucket

ME B2B

Photobucket

About Me

My photo
klang, selangor, Malaysia
Ank pertama dri 5 beradk.Tamat pengajian di politeknik sultan salahuddin abdul aziz shah dlm jurusan diploma teknologi berasaskan kayu.

cE TeNgOK cIkIT

TicketsNow.com Discounts

Jam Si Montok

EnY NurBAiZuRa@AnJe. Powered by Blogger.

Follow by Email

CaLeNDer Si MonTOK

Tuesday, September 25, 2012

layan kusudama ball..

nie aku wat pgubahsuaian smlm..ntah le ok ke x pn aku x tau..huhu..
hope my ikan buntal ske...


Monday, September 24, 2012

kusudama ball

ni my love yg request jd sya dah watkan cume reben je  x sesuai..k..layan gmbrnya...


wrna dh cntikkn..cuma reben je x sesuai..huhu..

Sunday, September 23, 2012

kusudama flower ball

haha.. pelik je bunyinyakn..aku pn baru blajr nak wat...sng je nak buat ni..(bagi org yg rjin la..) mmerlukan kesabaran nak wat..layan gmbr yg smpat aku amik msa wat bunga ni...





ble dah jd ball mmg cntik..leh gntung dlm kete @ di jadikan cnderamata tuk owg kwin..tp nak wat mmg lama la...huhu... lau nak tau cra membuat search je kat google.byk le yg kuar...k..slmt memcuba....

Friday, September 21, 2012

Lirik muara hati-ost adam & hawa


Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia
Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersemadi
Takkan terpisah hati
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu
Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu
Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali
Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku
Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta..