MY LOVE B2B

Photobucket

ME B2B

Photobucket

About Me

My photo
klang, selangor, Malaysia
Ank pertama dri 5 beradk.Tamat pengajian di politeknik sultan salahuddin abdul aziz shah dlm jurusan diploma teknologi berasaskan kayu.

cE TeNgOK cIkIT

TicketsNow.com Discounts

Jam Si Montok

EnY NurBAiZuRa@AnJe. Powered by Blogger.

Follow by Email

CaLeNDer Si MonTOK

Friday, December 07, 2012

sibuk..

dah lama x update blog nie..hehe..sbuk ngan blog baru jek..bkan x nak post kat blog ni pn tp sbb blog aku nie dah d godam oleh org2 yg x bertgjwb.tu le sbb aku wat blog baru..nti 1 kilang tau ttg blog aku..sejak peristiwa blog aku di print out tu la aku mls nak update kat lg.jd bak kta my love biarkn je blog ni..jd aku biar je la ada msa bru aku updte..


No comments:

Post a Comment